Keramik & Porslin

Utforska en unik värld av begagnad keramik och porslin där varje föremål bär på sin egen historia. Hitta pärlor från varumärken som Rörstrand, Gustavsberg, Gefle, Höganäs, Rosa Ljung, Bing & Gröndahl, Villeroy & Boch, och många fler.

Här kan du komplettera din servis med karaktärsfulla stycken som ger en touch av autenticitet till varje måltid. Varför välja nytt när begagnade skatter från kända varumärken kan ge ditt kök och matsal en unik karaktär?

Varje märke och varje mönster har en historia att berätta, och varje repa eller skavank ger en extra dimension av charm. Utforska vårt sortiment och ge ditt hem en personlig touch med tidlösa och begagnade keramik- och porslinsfynd. Varje köp är inte bara en investering i ditt kök utan också en hyllning till hållbarhet och återanvändning.

Välkommen att upptäcka skönheten och mångfalden av begagnade keramik- och porslinsvaror - en smakfull komplettering till din servis och en resa genom tid och tradition.


Sustra Antik & Design

Besök butiken för inspiration, följ oss på sociala medier för senaste fynden. Sustra Antik & Design – där varje objekt är en historia och varje köp är en investering i tidlös stil.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Sustra Antik & Design Powered by Quickbutik